В арсеналі кожної господині повинен бути власний кулінарний секрет. І не важливо, що саме це: міцне домашнє вино, смачна випічка, чи ароматний десерт.

А щоб на запах ваших фірмових солодощів збігалася до кухні вся рідня, можна взяти на замітку простий, а головне бюджетний рецепт лимонного крему.

Він особливо популярний зараз у більшості країн Європи, тому що традиційні форми наповнювачів для тіста вже давно відійшли в минуле, повідомляє Clutch.

Вам знадобиться:

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Лимон - 1 шт

Яйце 1 шт

Вершкове масло - 50 г

Цукор - 2 ст.л

Рецепт приготування:

Очістіть лимон і повністю вичавіть із нього весь сік. Слідкуйте, аби не потрапили кісточки – тоді краще кілька разів процідити. Перетріть ретельно цукор із цедрою, додайте яйце, лимонний сік і все перемішайте.

Процідіть отриману суміш через марлю. В металевий посуд перелийте всю рідину, додайте туди вершкового масла. Грійте на слабкому вогні не більше 5 хвилин, доки крем не загусне, постійно помішуйте, аби не пригоріло. Готовий крем розкладіть по баночках і дайте застигнути.

І ваш варіант смачного доповнення до десертів готовий!

Дивіться: як приготувати лимонний крем

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікарі назвали кращі способи перемогти сезонний авітаміноз.