В арсеналі кожної господині повинен бути власний кулінарний секрет. І не важливо, що саме це: міцне домашнє вино, смачна випічка, чи ароматний десерт.
А щоб на запах ваших фірмових солодощів збігалася до кухні вся рідня, можна взяти на замітку простий, а головне бюджетний рецепт лимонного крему.
Він особливо популярний зараз у більшості країн Європи, тому що традиційні форми наповнювачів для тіста вже давно відійшли в минуле, повідомляє Clutch.
Вам знадобиться:
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Лимон - 1 шт
Яйце 1 шт
Вершкове масло - 50 г
Цукор - 2 ст.л
Рецепт приготування:
Очістіть лимон і повністю вичавіть із нього весь сік. Слідкуйте, аби не потрапили кісточки – тоді краще кілька разів процідити. Перетріть ретельно цукор із цедрою, додайте яйце, лимонний сік і все перемішайте.
Процідіть отриману суміш через марлю. В металевий посуд перелийте всю рідину, додайте туди вершкового масла. Грійте на слабкому вогні не більше 5 хвилин, доки крем не загусне, постійно помішуйте, аби не пригоріло. Готовий крем розкладіть по баночках і дайте застигнути.
І ваш варіант смачного доповнення до десертів готовий!
Дивіться: як приготувати лимонний крем