Якщо ви чи ваші близькі не люблять хурму через її терпкість, приготуйте чудовий десерт, який до того ж буде ще й корисним. Мармелад з хурми нікого не залишить байдужим.

Тепер не обов'язково купувати мармелад, можна навчитися готувати його вдома, і це зовсім не складно, - пише Сlutch.

Що потрібно для приготування:

хурма - 2 шт

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Показати ще

агар-агар - 2 ч.л

цукор - за смаком

вода - 100 мл.

Як готувати:

Агар-агар залити холодною водою і залишити на 30 хвилин.

Хурму очистити від шкірки і кісточок

М'якоть хурми збити в блендері.

Заздалегідь підготувати формочки для випікання. Форми застелити харчовою плівкою і краю залишити вільними.

Агар-агар довести до кипіння.

Додати пюре хурми, довести до кипіння і залишити ще на хвилини 3, постійно помішуючи.

Гарячу масу розлити відразу по формочках. Залишити мармелад до повного застигання.

Агар-агар - це рослинний замінник желатину, який ще й корисний. Це нейтральне желе, його виготовляють із бурих та червоних морських водоростей.

Дивіться все про використання агар-агару

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", тим, хто прагне скинути зайві кілограми та спалити жир на животі, порадили спробувати чудодійний коктейль, який легко приготувати вдома.