Група дослідників опублікувала в журналі Time топ-10 продуктів, які завдають найбільшої шкоди серцево-судинній системі. Про це повідомляють ЗМІ.

Так, наприклад, фахівці не рекомендують їсти гамбургери. За словами професора Університету Хофстри та начальника відділення кардіології в Британській єпископальній лікарні Святого Івана в Нью-Йорку Регіни Друз, насичені жири в поєднанні з вуглеводами можуть справити вкрай негативний вплив на здоров'я серця. До того ж у багатьох підприємствах громадського харчування інгредієнти не завжди найвищої якості.

Високий вміст насичених жирів мають оброблене м'ясо і ковбасні вироби. Крім того, в них міститься величезна кількість солі, як і в піці. Крім ковбаси, ймовірність зіткнутися з ними є в печиві і різній випічці.

Високим вмістом цукру можуть "похвалитися" цукерки, безалкогольні напої і підсолоджені соки. Рекламовані як частина здорової дієти сухі сніданки так само сповнені цукру, як печиво і випічка.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Страви глибокого прожарювання, такі як картопля-фрі, містять трансжири, які утворюються через методи приготування страви. Проблему трансжирів несе в собі і маргарин.

Любителі дієтичної газованої води, як правило, компенсують і починають споживати більше калорій. Крім того, речовини у складі газованої води роблять людей схильними до ожиріння.

Нагадаємо, кожен знає, що в морозилці продукти здатні зберегти всі свої корисні якості, вітаміни і мінерали. Проте насправді дуже низька температура лише максимально, наскільки це можливо, уповільнює процес, при якому псуються продукти.

Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти в морозильній камері не псуються. Від тривалого зберігання страждає лише якість збережених продуктів.

Так, наприклад, заморожений банан не буде зіпсований і через два роки заморозки, однак його смакові якості і зовнішній вигляд розмороженого продукту буде разюче відрізнятися від початкового. Свою кремову текстуру і красивий колір цей фрукт здатний підтримувати при низьких температурах лише до 3 місяців.

Дивіться сюжет про продукти

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", США зняли економічні поступки для України.