Лазанью називають гастрономічним конструктором, який часто не бажає стати шедевром на вашому столі. Головним секретом відмінної лазаньї є звичайно ж правильно приготовлене тісто. Звичайно його можна купити в супермаркеті, проте все ж світові шеф-кухарі рекомендують приготувати його власноруч, адже так набагато смачніше.

Рецепт ідальної пасти пропонує знаменитий шеф-кухар, улюбленець мільйонів українок Ектор Хіменес Браво, - пише Сlutch.

Для тіста вам знадобиться всього чотири інгредієнти, які знайдуться на будь-якій кухні:

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

-2 яйця

-200 г борошно

-1 ч.л. сіль

-1 ст.л. оливкова олія.

Дивіться покроковий рецепт приготування лазаньї від Ектора Браво

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", переможець кулінарного шоу "Майстер-шеф" Євген Клопотенко розкрив секрет вдалого дня.