Лазанью називають гастрономічним конструктором, який часто не бажає стати шедевром на вашому столі. Головним секретом відмінної лазаньї є звичайно ж правильно приготовлене тісто. Звичайно його можна купити в супермаркеті, проте все ж світові шеф-кухарі рекомендують приготувати його власноруч, адже так набагато смачніше.
Рецепт ідальної пасти пропонує знаменитий шеф-кухар, улюбленець мільйонів українок Ектор Хіменес Браво, - пише Сlutch.
Для тіста вам знадобиться всього чотири інгредієнти, які знайдуться на будь-якій кухні:
"Анти-ТЦК у шкарпетці": в Україні почали торгувати новими гаджетами для "бусифікованих"
Зимові канікули і відключення світла: скільки будуть відпочивати виші
Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати
Українців попередили про посилення мобілізації з 1 січня: ТЦК працюватимуть на 7 локаціях
-2 яйця
-200 г борошно
-1 ч.л. сіль
-1 ст.л. оливкова олія.
Дивіться покроковий рецепт приготування лазаньї від Ектора Браво
Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", переможець кулінарного шоу "Майстер-шеф" Євген Клопотенко розкрив секрет вдалого дня.