Любителям смачно та ситно поїсти точно прийдеться до душі страва, від якої не відмовиться навіть найбільш вибагливий гурман – сирні млинці із беконом. Нічого складного у приготуванні немає, та й витрачати багато часу не доведеться.
Вам знадобиться:
115 г борошна
дрібка солі
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
185 мл молока
1 яйце
40 г твердого сиру
Зелена цибуля
2 ст. л. базиліка
розплавлене масло
50 г порізаного бекону
Рецепт сирних млинців із беконом:
Борошно потрібно просіяти у велику миску, яйце ретельно збити з молоком блендером. Зберіть борошно у невеличку гірку, всередині потрібно зробити заглиблення, туди залити молочну суміш і ретельно розмішати. Повинна утворитися рівномірна маса.
Натріть сир, перемішайте ще раз, а потім загорніть все у харчову плівку та поставте тісно на 30 хвилин у холодильник. Додайте масло та базилік у соус песто і також відправте охолоджуватися.
Налийте олію на сковороду та зачекайте, доки прогріється. Тепер можна готувати так, як всі звичайні млинці, до золотистого кольору. Помажте сумішшю із масла, базиліка та соусу песто і подавайте до столу. Нехай смакує!
Дивіться: як готувати млинці