Любителям смачно та ситно поїсти точно прийдеться до душі страва, від якої не відмовиться навіть найбільш вибагливий гурман – сирні млинці із беконом. Нічого складного у приготуванні немає, та й витрачати багато часу не доведеться.
Вам знадобиться:
115 г борошна
дрібка солі
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
185 мл молока
1 яйце
40 г твердого сиру
Зелена цибуля
2 ст. л. базиліка
розплавлене масло
50 г порізаного бекону
Рецепт сирних млинців із беконом:
Борошно потрібно просіяти у велику миску, яйце ретельно збити з молоком блендером. Зберіть борошно у невеличку гірку, всередині потрібно зробити заглиблення, туди залити молочну суміш і ретельно розмішати. Повинна утворитися рівномірна маса.
Натріть сир, перемішайте ще раз, а потім загорніть все у харчову плівку та поставте тісно на 30 хвилин у холодильник. Додайте масло та базилік у соус песто і також відправте охолоджуватися.
Налийте олію на сковороду та зачекайте, доки прогріється. Тепер можна готувати так, як всі звичайні млинці, до золотистого кольору. Помажте сумішшю із масла, базиліка та соусу песто і подавайте до столу. Нехай смакує!
Дивіться: як готувати млинці