Якщо замінити всього кілька інгредієнтів, можна надати новорічного салату "Олів'є" нового смаку і вишуканої пікантності.

Усі звикли бачити на новорічному столі втрамбований тазик з салатом, який у нас прийнято називати "Олів'є". Але для того, щоб він був справді оригінальним, кожна господиня додає свій інгредієнт залежно від кулінарних уподобань, фантазії або асортименту в холодильнику, пише ТСН.

У цьому році можна здивувати рідних і близьких варіантом салату з индичого філе замість ковбаси, а до майонезу в соус додати зернисту гірчицю.

Також, щоб прибрати аромат луку, можна його замаринувати всього на 15 хвилин у двох столових ложках яблучного оцту. Отже, ось рецепт ідеального олів'є для Нового року:

Раніше портал "Знай.uа" писав, що дієтологи розкрили секрет стрункої фігури після новорічного застілля.

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку

Показати ще