Якщо замінити всього кілька інгредієнтів, можна надати новорічного салату "Олів'є" нового смаку і вишуканої пікантності.

Усі звикли бачити на новорічному столі втрамбований тазик з салатом, який у нас прийнято називати "Олів'є". Але для того, щоб він був справді оригінальним, кожна господиня додає свій інгредієнт залежно від кулінарних уподобань, фантазії або асортименту в холодильнику, пише ТСН.

У цьому році можна здивувати рідних і близьких варіантом салату з индичого філе замість ковбаси, а до майонезу в соус додати зернисту гірчицю.

Також, щоб прибрати аромат луку, можна його замаринувати всього на 15 хвилин у двох столових ложках яблучного оцту. Отже, ось рецепт ідеального олів'є для Нового року:

Раніше портал "Знай.uа" писав, що дієтологи розкрили секрет стрункої фігури після новорічного застілля.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще