Спеціально для тих, хто слідкує за календарем та дотримується Різдвяного посту підготували кращий рецепт страви, яка не тільки прикрасить святковий стіл, а й буде до смаку усій родині.
Якщо не бажаєте витрачати багато часу на приготування та хочете заощадити на продуктах, рулети з грибами – оптимальний варіант, повідомляє Clutch.
Вам знадобиться:
білі гриби
Хто буде купатися у щасті у 2026 році: 3 знаки Зодіаку, яких Червоний Вогняний Кінь обдарує удачею
Низку українців змусять повернути державі соцвиплати: кого це торкнеться
Українців попередили про посилення мобілізації з 1 січня: ТЦК працюватимуть на 7 локаціях
Соцпрацівники ходитимуть по домівках: до кого прийдуть з перевіркою
вода
морква
борошно пшеничне
цибулина
томатна паста
рослинна олія
кріп
сіль
Рецепт приготування:
Додайте в столову ложку рослинної олії сіль та воду, залийте в борошно та замісіть тісто. Йому слід дати настоятися не менше 20-30 хвилин. Поставте скороводу на невеликий вогонь, додайте масло, зачекайте, доки прогріється.
Помийте цибулю та гриби під проточною водою, наріжте їх та висипте на сковороду, нехай смажаться до золотистої скоринки. Додайте сіль та перець за смаком.
Натріть на невеликій тертці моркву, просмажте її разом із грибами та цибулею. Тісто розкачайте тонким шаром, загорніть у нього начинку, зверніть у формі рулета, наріжте невеликими шматками та покладіть на сковороду.
Томатну пасту розведіть із водою, долийте ложку рослинної олії та додайте грудочку цукру, ретельно все перемішайте. Поставте сковороду на середній вогонь і нехай смажиться до 20 хвилини. Коли рулети охолонуть посипте зверху зеленню та можете подавати до столу.
Дивіться: пісне меню, поради дієтолога