У наближенні Великого Посту всі ми намагаємося пригадати страви, які не тільки дозволено їсти у цей період, а ще смачно скуштувати.
Кращим варіантом, особливо для веганів, вважаються дієтичні вафлі, повідомляє Clutch. Молока і яєць сюди додавати не потрібно, тому і калорій у них значно менше, і принципам своїм не зрадите.
Вам знадобиться:


2 склянки борошна
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Депутати пропонують зрівняти всіх пенсіонерів, - Катерина Котенкова про нові ініціативи влади
Якщо пенсія нижче 4200 грн: пенсіонери можуть отримати знижку на комунальні послуги
2/3 склянки цукру
1/2 ч. Ложки куркуми (не обов'язково)
1 пакетик ванільного цукру
дрібка солі
100 мл рослинного масла
350 мл води 1/3 ч. Ложки соди гашеного
Рецепт приготування:
Потрібно змішати борошно, сіль, цукор, куркуму, масло і ванільний цукор, а потім все це перетерти до крихти. Залийте водою і ще раз ретельно перемішайте, можете скористатися як ложкою, так і міксером, не має значення. Головне, аби утворилася однорідна маса, схожа на сметану.
Згодом погасіть лимонним соком, або оцтом соду, долийте в тісто і перемішайте. Змастість добре маслом вафельницю і розігрійте її, наливши ложку тіста всередину і закривши на 10 хвилин.
Періодично додавайте по повній ложці масла, аби не пригорало. Зверніть із готових млинців трубочки (краще під кутом), а начинку для вафель можете обрати на свій смак.
Дивіться: як готувати веганські вафлі