Борщ уміє готувати кожна господиня, а ось традиційну українську страву капусняк - мало хто.

Портал Clutch пропонує вивчити рецепт цієї чудової першої страви, щоб порадувати ваших близьких чимось новеньким.

Вам знадобиться:

  • свинина (можна використовувати ребра або, наприклад, окіст)
  • квашена капуста
  • вода
  • картопля
  • морква
  • цибуля
  • рослинна олія
  • пшоно
  • кріп
  • перець і сіль за смаком

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще
  1. Помийте м'ясо і відправте його у каструлю з водою. Поставте на вогонь. Коли вода закипить, зніміть піну і варіть далі до повної готовності.
  2. Очистіть овочі та подрібніть. Поріжте дрібно цибулю, моркву натріть на терку.
  3. Картоплю поріжте кубиками. Після того, як м'ясо приготується, відправте картоплю в каструлю.
  4. Поставте сковороду на плиту, розігрійте рослинне масло. Посмажте моркву і цибуля до золотистої скоринки.
  5. М'ясо дістаньте, почекайте, щоб воно охололо, і поріжте на шматочки.
  6. Промийте пшоно, додайте в каструлю і варіть іще 10-15 хвилин.
  7. Через 10 хвилин додайте квашену капусту і обсмажену цибулю і моркву. Посоліть, поперчіть.
  8. Варіть 7 хвилин.
  9. Коли суп буде готовий, додайте зелень і можете подавати до столу.

Дивіться відео-рецепт

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як готувати італійський хліб удома.