Деруни з картоплі — блюдо, яке є у багатьох придорожніх кафе. Вони поживні, смачні і, що приємно, обходяться недорого. Саме тому більшість знає, як приготувати деруни, але лише деякі здогадуються про те, що навіть їх готують «з припеком».

Ми розповімо вам, як приготувати сирні деруни. Поєднання картоплі і сиру завжди було популярно, чому б не використати це і зараз?

Інгредієнти

Картопля 600 р

Популярні новини зараз

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Соняшникова олія 100 мл

Пшенична мука 2 ст. л.

Цибуля1 шт.

Яйце 2 шт.

Сіль за смаком

Сир 200 р

Приготування:

Пропустіть картоплю і цибулю через м'ясорубку (можна змішувати все в блендері або, за відсутністю приладів, натерти на тертці), змішайте з яйцем, борошном і посоліть.Сир розімніть разом з яйцем і протріть через сито, щоб він став консистенції пасти. Посоліть за смаком.На розігріту сковороду вилийте масло і викладіть ложкою першу порцію драніков. Разравняйте в коржі, а зверху покладіть по ложці сирної маси. Також разравняйте, наскільки це можливо, і закрийте сир другим шаром картопляної суміші.Смажте сирні деруни з обох боків до золотистої скоринки.

Нічого зайвого! Склянку холодного молока і пара столових ложок сметани ідеально доповнять блюдо. Хрустка картопляна скоринка, а всередині лише злегка підплавленный сир не залишать байдужими ні хатніх, ні гостей. Поділіться нашим рецептом з друзями і обов'язково випробуйте його самостійно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ось він, сніданок, який приємно здивує ваших близьких