Інгредієнти
Апельсин — 2 шт.
Сир — 400 г
Цукор — 1/4 ст.
Ванілін – щіпка
Коньяк — 1 ст. л. (за бажанням)
Вершки — 3/4 стак. (33-35%, можна замінити сметаною)
Млинці — 10 шт (тонкі)
Соус
Шоколад темний — 50 г (поламаний на шматочки)
Вершки — 100 мл(33-35%)
Мигдаль для прикраси (пелюстки, за бажанням)


Спосіб приготування


З одного апельсина необхідно зняти цедру, не зачіпаючи білу прошарок.Потім акуратно ножем слід зняти з апельсинів шкірку.

Вирізати з сегментів м'якоть апельсинів без щільної плівки. Робіть це краще над мисочкой, щоб збирати випливає сік.

Змішати сир, цедру апельсина, що утворився при вирізанні м'якоті сік, цукор, ванілін, коньяк і вершки. Готова маса повинна вийти досить густий, щоб не випливати з млинців, але м'якою і кремоподібній.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

На остиглий блін слід викласти приблизно 1 столову ложку сирної начинки і зверху покласти кілька шматочків апельсинової м'якоті. Чудова начинка для млинців готова! Потім млинець з начинкою необхідно згорнути трубочкою і за бажанням полити соусом.

Для соусу слід з'єднати розтоплений шоколад і вершки. Також за бажанням можна прикрасити десерт пелюстками мигдалю. Насолоджуйтесь!


Як повідомлялося раніше, портал "Знай.uа", мафіни за рецептом відомої телеведучої