В Україні триває сезон популярного та мегакорисного овоча – гарбуза. Існує безліч страв із гарбузом, однак не всі вони відрізняють простотою приготування.
Портал Clutch пропонує незвичайну та цікаву страву, яка підкорить ваше серце та шлунок і стане одним із головних страв вашого буденного меню це гарбузові млинчики.
Для приготування вам знадобиться:
гарбуз
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- 2 шт яйце
- 3-4 ст.л. цукру
- щіпка солі
- 3-5 ст.л. борошна
- 2 гр ваніліну
- 1 щіпка соди харчової
- 100 мл рослинного масла за смаком
Як готувати:
Очистіть гарбуз, поріжте на шматочки і провари її до готовності. Воду злийте, але не забудьте трохи залишити, щоб розбавити пюре до потрібної густоти. Відпрате гарбуз в блендер і збий до однорідної маси.
До пюре додайте спеції, та сіль.
Яйце перетріть із цукром та додайте до гарбузового пюре.
Перемішуючи додайте борошно.
Викладайте гарбузову суміш на розжарену сковорідку з олією. Можете скористатись ложкою, або ж сформуйте руками невеликі млинчики.
Просмажте з обох боків, щоб вони підрум'янилися і головне добре присмажився всередині.
Почекайте поки оладки трохи охолонуть і подавайте до столу зі сметаною, варенням. Зверху посипте родзинками та горіхами.
Спробуйте італійську фраттату з гарбузом за рецептом українського телеведучого
Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", пропонуємо спробувати найсмачніші картопляні млинчики, смак яких приємно здивує родину, а приготування не займе багато часу, і головне, не спустошить ваші кишені. До того ж така страва чудово доповнить ваше меню під час посту.