Бракує вільного часу, обмаль продуктів у холодильнику, а смачненького все ж хочеться? Найкращий вихід із ситуації на цей випадок знайшли французи.
Легкий та швидкий у приготуванні десерт під назвою "Плаваючий острів" – по суті та ж сама повітряна меренга із білка, але дещо адаптована, повідомляє Clutch.


Головний секрет криється в англійському кремі та розтопленому шоколаді, які в сукупності створюють неперевершений смак.
Вам знадобиться:
На руки не дадуть, але можна отоварити: пенсіонери отримають додаткову тисячу гривень – на що дозволять витратити
Вимагайте перерви: при якій температурі заборонено працювати в Україні
Пенсію можна збільшити в рази навіть без додаткового стажу: українцям підказали лайфхак
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування


2 яєчних білка
70 г цукру
90 г шоколаду
Рецепт приготування:
Збийте повільно білки, досипаючи паралельно у них цукор, поступово підвищуйте швидкість блендера: доки меренга не стане блискучою на вигляд.
Покладіть шматочки шоколаду (можна натерти, або подрібнити ножем), перемішайте утворену масу і викладіть усе в порційні форми, чашки для десертів також згодяться.
Проведіть ножем по стінках форми, поставте у мікрохвильову піч на півгодини, дістаньте і зачекайте, доки охолоне.
Налийте на окрему тарілку трохи розтопленого шоколаду, зверху викладіть "острів". Допускається також використання заварного джему, або ж іншого солодкого соусу на власний смак.
Дивіться: Десерт "Плаваючий острів"