Ви обожнюєте пироги, але боїтесь набрати зайві кілограми? Досвідчені кулінари знайшли для вас чудовий рецепт. Спробуйте соковитий пиріг з м'ясом без тіста.
Приготувати соковитий і ароматний м'ясний пиріг з використанням лаваша замість тіста зовсім не складно. Незважаючи на нехитрі інгредієнти, ця страва точно здивує своїм смаком, - пише Сlutch.
Вам знадобиться:
- 3 шт тонкого лаваша
- 800 г фарша
- 200 г твердого сыра
- 1 луковица
- 2 яйца
- 150 мл сливок 20%
Як готувати:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Підготуй м'ясний фарш. Додай подрібнену в м’ясорубці чи бленд ері цибулю.
Потім фарш з цибулею потрібно підсмажити на сковороді.
Додай до м'яса натертого твердого сиру.
Яйця збий в мисці, додай вершки. Перебий віночком, посолити, поперчити за смаком.
Форму для випічки застели пергаментом, змасти вершковим маслом.
Готовий фарш виклади в лаваш, присипаючи сиром. Лаваш зверни трубочкою, перенеси в форму. Зроби ще два рулету з лаваша, переклади в форму, сформуй равлика.
Залий готової яєчної сумішшю і посип натертим сиром.
Випікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Дивіться, як готувати диво-пиріг без зайвої волокіти з тістом
Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", шеф-кухарі розкрили секрет приготування в'яленого м'яса вдома, і на це у вас піде зовсім не багато коштів та часу.