Ви обожнюєте пироги, але боїтесь набрати зайві кілограми? Досвідчені кулінари знайшли для вас чудовий рецепт. Спробуйте соковитий пиріг з м'ясом без тіста.

Приготувати соковитий і ароматний м'ясний пиріг з використанням лаваша замість тіста зовсім не складно. Незважаючи на нехитрі інгредієнти, ця страва точно здивує своїм смаком, - пише Сlutch.

Вам знадобиться:

  • 3 шт тонкого лаваша
  • 800 г фарша
  • 200 г твердого сыра
  • 1 луковица
  • 2 яйца
  • 150 мл сливок 20%

Як готувати:

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Підготуй м'ясний фарш. Додай подрібнену в м’ясорубці чи бленд ері цибулю.

Потім фарш з цибулею потрібно підсмажити на сковороді.

Додай до м'яса натертого твердого сиру.

Яйця збий в мисці, додай вершки. Перебий віночком, посолити, поперчити за смаком.

Форму для випічки застели пергаментом, змасти вершковим маслом.

Готовий фарш виклади в лаваш, присипаючи сиром. Лаваш зверни трубочкою, перенеси в форму. Зроби ще два рулету з лаваша, переклади в форму, сформуй равлика.

Залий готової яєчної сумішшю і посип натертим сиром.

Випікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Дивіться, як готувати диво-пиріг без зайвої волокіти з тістом

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", шеф-кухарі розкрили секрет приготування в'яленого м'яса вдома, і на це у вас піде зовсім не багато коштів та часу.