Любите солодощі, але не хочете довго возитися на кухні? Тоді цей рецепт точно стане вашим порятунком. Потіште родину смачним та натуральним рулетом. А родзинкою десерту стане ваш улюблений джем чи варення.
Коли гості на порозі, а до чаю нічого немає, то цей рецепт вас дуже виручить, - пише Clutch.
Що вам потрібно мати під рукою:
Борошно - 1 ст
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
Цукор - 1 ст
Яйця - 5 шт
Крохмаль - 1 ст.л
Розпушувач - 1,5 ч.л
Варення (повидло, джем ...)
Цукрова пудра.
Спосіб приготування:
Збий яйця з цукром, додай крохмаль, борошно і розпушувач і все добре перемішай.
Форму для випічки застели пергаментом, вилий тісто в форму. Постав форму випікатися на 10 хвилин при температурі 170 градусів.
Готовий корж змасти начинкою і зверни рулетом. Скручувати потрібно, коли корж ще гарячий, так він не потріскається.
При сип цукрової пудрою, або какао. Можна зверху також полити розтопленим шоколадом.
Дивіться, як приготувати вдома найсмачніший бісквітний рулет
Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", почастуйте своїх рідних корисними домашніми крекерами, які стануть чудовим перекусом під час прогулянки або на роботі.