Пізня осінь є відмінним часом для приготування гарячих страв.
Пропонуємо для розгляду кілька найбільш перевірених комбінацій - селера і креветки, шпинат, зелений горошок, тріска і цвітна капуста, гарбуз і кукурудза.
Шпинат і зелений горошок
Відварюємо на повільному вогні зелений горошок, 200 г шпинату, порізаний часточками цибулю і нарізану кубиками картоплю в бульйоні до готовності. Пробиваємо овочі з бульйоном в блендері до кремоподібної консистенції.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Окремо обсмажуємо на оливковій олії з додаванням солі і перцю свіже листя шпинату (10 г) протягом 1-2 хвилин. Крем-суп викладаємо на тарілку, додаємо обсмажені шпинат і 1 ложку сметани.
Тріска і цвітна капуста
Почистити цибулю, картоплю, часник і довільно нарізати. Викласти всі нарізані інгредієнти в каструлю, обсмажити на мавле, в кінці додати розділену на суцвіття капусту. Залити вміст каструлі вершками, водою і варити до готовності.
Подрібнити все блендером до однорідної консистенції, після чого посолити і поперчити. Філе тріски відварити або обсмажити на сковороді до готовності. Викласти філе на тарілку, залити супом, потім додати трюфельне масло. Прикрасити проростками і міні-шпинатом.
Гарбуз і кукурудза
Овочі довільно нарізати і обсмажити на вершковому маслі. Додати воду і тушкувати до м'якості.
Додати вершки, сіль і перець. Як тільки суп закипить, подрібнити його блендером в пюре. Подати суп з сухариками.
Нагадаємо, 17-річний хлопець Фабіан М. ліг на лікування в швейцарську клініку для скидання ваги. Одного разу він вирішив гарненько поїсти. Це було останнє рішення в його житті.
Дивіться сюжет про їжу
Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", горе-мати засудила маленьких дітей на вірну смерть.