Солодкий млинцевий торт можна приготувати з різними начинками: наприклад, з бананами і сметанно-ванільним кремом.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко – 500 мл
яйця – 3 шт.
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
борошно – 280 г
цукор – 1-2 столові ложки
сіль – 1 чайна ложка (без гірки)
2 ст. л. рослинної олії
Для крему:
500 мл сметани жирністю не менше 30%,
1 склянка цукру
ванільний цукор за смаком
5-6 бананів, нарізаних кружечками
Рецепт приготування:
1. Збити віночком цукор, сіль і яйця. Влити трохи молока і додати борошно. Перемішати, щоб не було грудочок. Розвести її молоком і влити рослинне масло. Тісто має вийде рідким і легко розтікатися по сковороді.
2. Посмажити тонкі млинці з двох сторін. Дати їм охолонути.
3. Для крему збити сметану з цукром і ваніллю в пишну піну.
4. Зібрати торт: один млинець змастити сметанним кремом і викласти зверху тонкі шматочки бананів. Повторити шари.
5. Поставити готовий млинцевий торт в холодильник мінімум на 2 години. Подавати, посипавши тертим шоколадом або полив полуничним соусом.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" кращі рецепти лазаньї допоможуть урізноманітнити вечеря