Ти вже придумала, які начинки для млинців на Масляну 2018 приготуєш, щоб порадувати гостей вишуканим смаком?
Начинка для млинців з курячою печінкою
Інгредієнти:
300 г курячої печінки,
2 яйця,
1 цибулина,
1 морква,
2 ст. ложки рослинної олії,
коріандр мелений,
чорний мелений перець,
сіль за смаком.
Приготування:
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Яйця ствари круто, остудити і дрібно поріж.
Печінка наріж соломкою. Цибулю поріжте півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці.
Також злегка обсмаж цибулю на рослинній олії, потім додаємо моркву і обсмажити 7 хвилин. Виклади в зажарку печінку, посоліть, додайте спеції і обсмажити, помішуючи, 5 хвилин.
Змішай начинку з яйцями, виклади в середину млинців, згорни конвертиком і подавай.
М'ясна начинка
Інгредієнти:
400 г свино-яловичого фаршу,
1 цибулина,
2 зубчика часнику,
пучок зелені,
2 ст. ложки смальцю
чорний мелений перець,
коріандр,
сіль за смаком.
Приготування:
Дрібно поріжте цибулю. Подрібнюємо зелень і часник.
Цибулю також злегка обсмаж на розігрітому смальці. Додай фарш, спеції, посолити і, помішуючи, обсмажити 3 хвилини. Потім додай в начинку подрібнену зелень, часник і смажимо ще 10 хвилин.
Начинку викласти на млинці, згорни їх конвертом і при бажанні потушкуй їх в сотейнику.
Начинка для млинців з рибним фаршем
Інгредієнти:
рибні консерви в олії 250 р,
1 ст. ложка червоної ікри,
1 цибулина,
1 огірок,
2 яйця,
невеликий пучок зелені,
1 ст. ложка майонезу,
сіль за смаком.
Приготування:
Яйця відваріть круто, остудити і подрібни.
Цибулю дуже дрібно поріж. Огірок поріжте соломкою. Подрібнюємо зелень.
Рибні консерви розімни виделкою. Якщо масла занадто багато, можна злити зайве.
З'єднайте всі інгредієнти, посолити, заправ майонезом і перемішати.
Викладаємо начинку на млинці і згорни їх трубочкою. Подавай холодними.
Начинка для млинців з беконом і сиром
Інгредієнти:
300 г бекону,
150 г сиру,
пучок зелені.
Приготування:
Бекон тонко поріжте. Сир потри на крупній тертці. Подрібнюємо зелень і виклади шаром у млинці.
На кожен млинець викласти шар бекону, посип тертим сиром і подрібненою зеленню.
Згорни млинці трубочкою і помісти в розігріту духовку або мікрохвильову піч на 3 хвилини, щоб сир розплавився. Подавайте гарячими.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Леді Гага похвалилася обручкою