Різні трюки, пози та техніки — це все важливо в сексі. Однак, від них немає ніякої користі, якщо обидва партнери не отримують задоволення. Для того, щоб досягти бажаного ефекту, необхідно зовсім небагато попрацювати над собою, пише Telegra.

Сексуальна компетентність

Розмір статевого органу – це ще не найважливіше в сексі. Для того, щоб стати феноменальним секс-партнером потрібно лише збільшити обсяг своїх знань. Важливо зрозуміти, що кожна жінка унікальна в тому, що стосується переваг і реакції на проведену чоловіком стимуляцію. Спочатку слід ознайомитися "з місцевістю", наприклад: знати, що таке клітор, де він знаходиться і як потрібно з ним "поводитися", перевіряючи реакцію жінки на дотики.

Отже, потрібно прийти до консенсусу з власним тілом і того, як воно реагує на сексуальні контакти. Потім повторити процес з тілом партнерки та зрозуміти, що їй приємно, що тобі приємно, що вам приємно обом і що неприємно обом.

Пара, pxhere

Впевненість

Спочатку потрібно запам'ятати, що порівняння — ворог впевненості. Воно змушує чоловіків занадто сильно фокусуватися на собі в тому, що стосується схожестей з оточуючими. З іншого боку, впевненість пов'язана з почуттям цінності, відчуття, коли чоловік здатний щось запропонувати партнеру.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Отже, слід подумати тверезо над думками і почуттями, які викликають дискомфорт. Так буде простіше пом'якшити їх і в майбутньому прибрати зовсім. Ймовірно, впевненості шкодить щось пов'язане з минулим або словами колишніх партнерок. У цьому випадку можна проконсультуватися з секс-терапевтом. Однак, найбільш ефективним способом скинути цей тягар із плечей є активний секс. Часто перевертаючись в ліжку чоловік може зміцнити своє Его та навчити його.

Товариськість

Тут мова йде не про вміння фліртувати або вставити ефектний жарт. Вся компетентність і впевненість будуть марні, якщо чоловік не зможеш зіставити їх з бажаннями і потребами партнерки. Для цього потрібно, щоб комунікаційна лінія була відкрита в обидві сторони.

Треба банально озвучувати вголос те, чого чоловік хоче від жінки, аналогічно слухати її побажання. Згідно з дослідженням, більш висока кількість сексуальних комунікацій безпосередньо пов'язано з високою частотою оргазмів і як емоційного, так і сексуального задоволення у чоловіків і жінок.

Пара, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як утримати чоловіка після сексу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам склали топ-5 помилок при використанні презерватива.

Також "Знай.ua" писав, коли жінкам точно не треба виправдовуватися в ліжку.