Часто як чоловіки, так і жінки роблять помилкові судження щодо сексу, в результаті чого псуються стосунки та виникають непорозуміння. Пропонуємо ознайомитися зі списком найбільш поширених оман, які слід забути раз і назавжди, пише telegra.

1. Секс потрібен лише для розмноження

Одним з можливих наслідків сексу є вагітність. Однак, крім цього, статевий акт підвищує продуктивність тіла, корисний для самооцінки, зберігає здоров'я, зміцнює відносини. Якщо сенс життя не обов'язково полягає в потомстві, то й секс не повинен бути лише способом продовжити рід.

Омани про секс, pxhere

2. Не говорити про секс

Секс повинен бути однією з головних тем розмови у стосунках. Подібні розмови абсолютно нормальні, навіть необхідні та не потрібно цього соромитися.

3. Чоловіки насолоджуються сексом більше, ніж жінки

Також типове оману і те, що жінки з працею досягають оргазму, відчувають біль у процесі. Інтимна близькість повинна бути однаково приємна для жінок і чоловіків. Якщо це не так, потрібно працювати над цим.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

4. Жінки не можуть займатися сексом без зобов'язань

В даний час жінок, які шукають чоловіка тільки для сексу, не так вже мало. І випадковий секс приносить багатьом дамам задоволення. Вони не плачуть в подушку після розставання, а насолоджуються процесом і відправляються шукати нових партнерів.

5. Незайманість - це щось священне

Також молодим дівчатам часто вселяють думку про те, що потрібно чекати "того самого" і максимально берегти свою цноту для нього. Однак, перший секс просто зробить їх більш зрілими і досвідченими. Інакше може бути лише в мусульманських культурах.

Омани про секс, pxhere

6. Хто довго чекає, той занадто педантичний

Не менш помилковий оман про секс: той, хто втрачає свою невинність пізніше інших є ханжею. Не варто забувати, що у всіх різні потреби і спосіб життя, і потрібно приймати і поважати інтереси інших людей, не засуджуючи їх. Інший - не означає поганий.

7. Чим легше людина говорить про секс, тим впевненіше він в собі

Хоча секс не є табу, для деяких він все ж є чимось інтимним і особистим. І не завжди легкість у спілкуванні на такі теми говорить про прекрасну самооцінку і секс-майстерність людини. Іноді сміливість буває показною.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ніж зайнятися парі після сексу.

Як повідомляв портал "Знай.іа", для жінок склали топ-5 фраз-пасток, на які беззаперечно ведуться чоловіки.

Також "Знай.іа" писав, як зберегти тепло і любов у відносинах на відстані.