У сучасному світі навіть школярі знають, що таке презерватив, навіщо він потрібен і як ним користуватися. Однак, при його використанні більшість людей все ще допускають типові помилки, а найголовніша з них – поспіх, який несе за собою наслідки, пише Telegra.

Занадто рано

Рекомендується не поспішати надягати презерватив чоловікові, коли той недостатньо збуджений, а член не досяг максимальної ерекції.

Презервативи, pxhere

Занадто пізно

Також використовують презерватив вже після того, як почався самий кульмінаційний етап спілкування. Якщо ерекції ще не було, то вагітністості можна не боятися, а от інфекцій — варто.

Демонстрація

Перед тим, як використовувати презерватив, багатьом цікаво випробовувати його на міцність: розкочувати на всю довжину, натягувати на овочі та фрукти або вивертати навиворіт.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Уникають огляду

Перед використанням даного контрацептиву рекомендується перевірити термін придатності, цілісність упаковки, відсутність явних пошкоджень на самому виробі.

Залишають повітря

Приблизно 50% чоловіків і жінок зізнаються, що не витісняють повітря з резервуара на кінчику презерватива. Адже під тиском сперми це підвищує ймовірність розриву контрацептиву.

Презерватив, pxhere

Невірний розмір

Багато хто стверджує, що презерватив незручний у використанні або знижує чутливість під час сексу. Однак, все це пов'язано з тим, що чоловіки неправильно вибирають презервативи. Їх треба купувати за своїм розміром і вибрати підходящий.

Масла замість лубриканту

Заміняти лубрикант на масла не сама хороша ідея. Це може призвести до ускладнень. Рекомендується купувати хороший лубрикант і зробити секс безпечним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як утримати чоловіка після сексу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів склали топ-5 проблем в сексі, в яких не винна жінка.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи склали рейтинг найбільш недоступних жінок за знаком Зодіаку.