Як відомо, чоловіки не рідко вводять жінок в оману, щоб скоріше затягнути в постіль. Деякі клянуться в любові до гробу, а хтось гарантує незабутню ніч. Однак є й ті, хто не тільки виглядом, але й своєю поведінкою нездатен задовольнити жінку та гарантує нудний або огидний секс, який захочеться скоріше забути. Читачам підготували основні ознаки поганих коханців, пише Telegram-канал CHERRY.

Пара, pxhere

1. Чоловік не торкається і не фліртує

Хороший коханець вміє зачаровувати та підгортати жінку. Таким чином, він вміло веде партнера до сексу. Поганий коханець нудний як у спілкуванні, так і флірті. Він не подає руки, не обіймає, не проводить по спині, не намагається вхопити за інтимні частини тіла.

2. Чоловік сором'язливий або скиглій

Ці особистості асексуальні, а в сексі взагалі можна забути про насолоду. Коли чоловік починає скаржитися на життя, соромиться або дуже боязкий, то жінка відразу все розуміє.

3. Чоловік егоїстичний і пихатий

Такі особистості – нарциси. Чоловік веде себе як король і думає лише про себе. Він просто-напросто не здатний думати про задоволення жінки у сексі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Пара, pxhere

4. У чоловіка немає почуття гумору

Чоловік передбачуваний, прямолінійний і без родзинки. Будь-яка незручна ситуація в ліжку призведе чоловіка в замішання, замість того, щоб просто посміятися.

5. Чоловік агресивний хам чи сексист

Такий чоловік не здатен на ласки, задоволення і якісний секс. Він думає, що його будуть ублажати, замість того, щоб самому хоч щось зробити. Жінки уникають таких.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, про що нахабно брешуть чоловіки в інтимній близькості з партнером.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам склали топ-5 популярних міфів про секс.

Також "Знай.ua" писав, які помилки допускають жінки у стосунках.