Цей день буде надзвичайно пасивним, тобто найкраще його провести далеко від людей і в повному спокої. Не починайте нові справи, але завершіть все, що робили раніше. Не варто поспішати вам нікуди. Тим більше поспіх не позбавить вас від нервового зриву. Уникайте випадкових контактів. Люди будуть вести себе ліниво й апатично, так що немає сенсу сподіватися на колективну діяльність.

Загалом не можна сказати, що непоганий день для бізнесу чи роботи, а всі справи будуть йти дуже повільно, ви навряд чи домовитеся з партнерами, тому що вони просто захочуть спокійно обдумати всі пропозиції. Не напосідайте і дозволяйте працівникам і клієнтам взяти додатковий час.

Гороскоп на лютий

До близьких потрібно бути дуже уважними в плані здоров'я. Будь-який хворий повинен швидко отримати допомогу в цей день. А самі, якщо непогано себе відчуваєте, займіться голодуванням і постарайтеся зміцнити здоров'я іншими способами. Сни можуть бути поганими, якщо вам приснився кошмар, його слід висловити потоку води з крана і прочитати молитву. А для шлюбу день не дуже добре підійде. Варто присвятити більше часу не спілкуванню з людьми, а особистих справах.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Місячний календар, фото: Новое время

Не забувайте розбиратися у внутрішньому світі, аналізувати свій емоційний, психічний стан і минуле. Ні в яких справах не варто проявляти поспіх, ви можете багато чого втратити. Краще трохи відпочиньте. Занадто активних дій не робіть, вони все одно не дадуть результат, а вас виведуть з колії. Сенс цього дня – змусити вас задуматися про своє життя, принципи та світогляд. Навчіться любити себе, жити в гармонії з собою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, коронавірус не є єдиною загрозою. Лікарі розповіли про захворювання, яке буває у кожного третього в Україні.

Також Знай.uа писав, в Україні оприлюднили цифри статистики прокуратури, людей масово продають у рабство. За останні роки ці цифри зросли в рази.

Нагадаємо, Lifecell знову оскандалився, незадоволена клієнтка поскаржилася на оманливі тарифи, на що оператор мобільного зв'язку відповів шаблонним повідомленням.