Російський астролог Павло Глоба розповів про фінанси і зорі.

На жаль, не всі знаки зодіаку цього тижня матимуть благословення від зірок. Лише деяким пощастить покращити своє фінансове становище за тиждень з 17 по 23 лютого.

Близнюки

Близнюки

Понеділок і середа - ваші дні, в які до вас прийдуть додаткові гроші, а ще цікаві замовлення. Не бійтесь бути сміливими, ці дні створені саме для цього. Проте будьте спокійними і розсудливими у п'ятницю. Окрім того, зорі кажуть, що саме цього тижня буде хорошою ідею змінити місце роботи або кваліфікацію.

Рак

Знак Зодіаку Рак

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

З понеділка вас завалять роботою, проте такий цейтнот не надовго. Якщо ви грамотно взаємодіятимете зі співробітниками, вас очікує успіх і збільшення фінансів. Окрім того, така кооперація покращить ваш імідж і ставлення колег до вас. У четвер ви можете отримати важливу інформацію, яка допоможе вам просунутись кар'єрною ієрархією.

Лев

Знак Зодіаку Лев

Понеділок - ваш день не лише у фінансах, але й у інших сферах - коханні, творчості та розвагах. Вівторок не ваш день, тому краще зачаїтись. У середу ваш професіоналізм матиме попит і повагу. Не бійтесь працювати і погоджуватись на нові пропозиції.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астролог попередила українців про великі неприємності в 2020, настають темні часи: "Буде криза".

Як повідомляв портал "Знай.ua", гороскоп на 17 лютого для всіх знаків Зодіаку пророкує гарячий день для Водоліїв та спокійний для Дів.

Також "Знай.ua" писав про еротичний гороскоп на 17 лютого - лисяча хитрість для Скорпіонів та безмежний позитив Терезам.