Еротичний гороскоп на 17 липня Овен

Сьогодні вам краще триматися подалі від любителів групового сексу. Спілкування з ними не принесе вам нічого доброго, крім зайвих авантюр.

Еротичний гороскоп на 17 липня Телець

Сьогодні для вас можливі еротичні пригоди, які будуть пов'язані з садом. Може це секс на дачі, або тушковані овочі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 17 липня Близнюки

Вам треба менше уваги приділяти навколишньому середовищу і більше самому партнеру. Ви зможете побачити його по-новому і заново закохаєтесь .

Еротичний гороскоп на 17 липня Рак

Сьогодні вам варто внести в любовні ігри трохи грубості. Тільки розпишіть собі сценарій, щоб не переборщити.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 17 липня Лев

Сьогодні зірки пропонують вам задуматись про потомство і про те, чи підходить вам цей партнер в якості батька. А ця дата відмінно підходить для зачаття. Якщо ж не хочете дітей, запасіться додатковою контрацепцією.

Еротичний гороскоп на 17 липня Діва

Зірки радять вам урізноманітнити прелюдію, пограти трохи з бажаннями партнера. Він із задоволенням продовжить цю гру і задоволення дістанеться вам обом.

Еротичний гороскоп на 17 липня Терези

Сьогодні вам буде важко зустрітися з коханим. Можете використовувати всі плюси технологій, інтернету і повідомлень для ваших сексуальних ігор.

Еротичний гороскоп на 17 липня Скорпіон

Сьогодні ви будете неквапливі в ліжку, чим будете дуже сильно дратувати партнера. Дійте швидше і більш різко.

еротичний гороскоп

Еротичний гороскоп на 17 липня Стрілець

Зайва сором'язливість коханого буде вас дратувати. Задумайтеся, може він просто перестав вам довіряти або ви щось проґавили.

Еротичний гороскоп на 17 липня Козеріг

Вам послужить погану службу ваше постійне бажання все знати. Ви можете дізнатися зайві пікантні подробиці про знайомих, які ще довго не будуть давати вам спокою.

Еротичний гороскоп на 17 липня Водолій

Насолоджуватися любов'ю вам завадять домашні улюбленці, якщо вони є у вас або у вашого партнера. Як тут займатися сексом під наглядом братів менших.

Еротичний гороскоп на 17 липня Риби

Сьогодні ноги стануть для вас найбільш чутливими частинами тіла. Попросіть хоча б про короткий масаж, це стане для вас чудовою прелюдією.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.