Вченим вдалося знайти труп прибульця. Дивовижне відкриття шокувало широкі маси.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчені відзначили, що примірник прекрасно зберігся. Збентежив експертів лише розмір гуманоїда, адже в довжину він був зовсім маленьким – близько сантиметрів.

"Ми очікували побачити величезних накачаних гуманоїдів з плазмовими "гарматами" напереваги. А наші космічні загарбники виявилися якимись недомерками", - пишуть в мережі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Дослідники вважають, що це тіло є непохитним фактом наявності інопланетного життя і тепер можна з упевненістю говорити про те, що прибульці серед нас.

У порівнянні з тілом, у гуманоїда досить великий череп, що говорить про високий рівень інтелекту. В цілому, сама будова тіла схожа на людське. Вчені поки не коментують "знахідку" і не будують припущень, за їх словами, їм потрібно більше часу для повного аналізу інопланетянина.

Раніше повідомлялося, що жителі кількох провінцій на півночі Китаю стали свідками НЛО. Воно було схоже на політ в небі чи ракети, то метеорита. Видео з'явився на відеохостингу YouTube.

Кілька вражає те, що відео про це НЛО з'явилося в новинах Dongsen News Channel, причому диктор повідомив про загадкове явище, як про щось звичайне для Китаю, хоча і вельми цікавий.

Нагадаємо, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога.

Як повідомляв Знай. ua, до Землі мчить "космічний вбивця", озвучена фатальна дата.

Також Знай. ua писав, що вчені розповіли, як Сонце знищить Землю, зворотний відлік пішов.