Жителів Землі вже важко здивувати твердженням, що інопланетяни дійсно існують. Уфологи виявили черговий доказ існування інопланетних цивілізацій.

І тепер нам належить засвоїти нове відкриття вчених, які стверджують, що позаземний розум добрався до самого Сонця. Сонце є заправною базою для кораблів позаземних цивілізацій.

Уфолог Скотт Уорінг опублікував на своєму сайті новий матеріал. Розглядаючи кадри, зроблені NASA, він помітив НЛО, яке нібито виходить з Сонця.

Вивчивши нові зображення фахівець відзначив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців, яке летить від світила. Зліт НЛО, на його думку, збігся з вибухом в розпеченому об'єкті.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Його Уорінг вважав неймовірним, бо він має форму куба зі зрізаним кутом. Позаду корабля він зумів розгледіти незрозумілу енергетику, яка може вказувати на активність двигунів НЛО.

Скотт Уорінг переконаний, що таємниче судно, яке летить від Сонця і подальший вибух не можна назвати випадковістю, оскільки це може бути результатом дій представників інших цивілізацій.

Уфолог в черговий раз звинуватив NASA у спробі приховати від людей факт існування гуманоїдів, які на цей раз відвідали світило, а ряд користувачів висловилися на його підтримку.

На думку вчених-любителів, інопланетяни використовують енергію нашого світила для заправки своїх космічних кораблів. При цьому уфологи наводять дані вчених американського космічного агентства NASA, які фіксують постійне зменшення енергії світила.

Нагадаємо, в крихітному містечку побачили НЛО. Уфологи вважають, що прибульці активізувалися через досягнення людства по дослідженню космосу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", житель Флориди став свідком незвичайного явища - сотні яскравих зірок переміщалися по небу. Кожна з них не була на своєму місці – всі вони плавно переміщалися по небу.

Також "Знай.uа" писав, НЛО помітили в небі над Амстердамом. Очевидці зняли, як білий трикутник плавно ширяє в небі серед хмар. За частки секунди об'єкт наче вибухає яскраво-жовтою спалахом і на величезній швидкості зникає, зробивши ривок вліво.