Почастішали повідомлення про появу НЛО. Подібні явища, як і раніше викликають палкі дискусії. Так, нещодавно в Одесі місцеві жителі зняли на відео дивний об'єкт у повітрі. Вони вважають, що це може бути саме НЛО.

У соціальних мережах і в youtube одесити поділилися відео, на яких, на їхню думку, вони спостерігають не що інше як НЛО.

"Плазмова куля летить в гору позаду санаторію Куяльник, між гирлом річки Хаджибей і Куяльником після заходу сонця 28 квітня 2019 року, о 20:20. З'явився нерухомо на висоті 100 метрів над пагорбом і раптово зник через 15 секунд над горою. Поки камера оберталася, плазмоїд зник з поля зору", - пише автор відео, яке ви можете побачити нижче.

Зокрема, вдалося зафільмувати кулю, що світилася далеко над містом. Частина користувачів вирішила, що це лише відблиски на склах або якісь відображення. Інші ж впевнені у неземному походження об'єкта.

Зазначимо, що нещодавно вченим вдалося виявити планету, умови на якій підходять для життя людей. Населення Землі зможе переселитися туди у разі, якщо наша планета стане непридатною для життя. Об'єкт, на якому можливе життя, називається Титан — це супутник Сатурна. На думку Уеллонса, людству варто розглядати ще цей варіант, окрім Місяця та Марса.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Байкал приховує у своїх водах інопланетян. На озері виявили прибульця з трьома вухами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мексиканській пустелі живе змієподібний прибулець. Експерти і користувачі мережі припускають, що в пустелі міг розбитися інопланетний корабель.

Також "Знай.uа" писав, спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом. Відомий уфолог Скотт Уорінг спробував встановити контакт з прибульцями, і це викликало катастрофу.