Коли батьківські обов'язки стають непосильним завданням - це вірний знак, що настав час зупинитися і перевести дух. Адже бути мамою і татом - найприродніша і водночас найскладніша річ у світі, а тому виховувати дітей простіше з гумором. Про це не з чуток знають користувачі твіттера, передає AdMe.

Ми зібрали життєві твіти, які найкраще показують: ідеальним батьком стати неможливо. І це добре.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Нагадаємо, подружжя Брендан і Тарін Хант нещодавно вирішили відвідати один з найвідоміших американських "будинків з привидами" - особняк Myrtles Plantation в штаті Луїзіана.

В цьому історичному будинку, що є колишньою плантацією, побудованої в 1796 році, за легендами мешкає не менше 12 привидів. Найбільш відомим місцевим привидом є чорношкіра дівчина-рабиня Хлоя.

Ходить легенда, що власник плантації Кларк Вудрафф ніби насильно зробив Хлою своєю наложницею при живій дружині Сарі, а потім застав дівчину, яка підслуховує біля дверей своєї кімнати. У покарання він відрізав їй одне вухо і після цього Сара ходила в зеленій чалмі, щоб приховати каліцтво.

Зазначимо, 3 травня у Львові чоловік обстріляв дитячий майданчик. Сталося це за адресою пр. Червоної калини 103-36 з дев'ятиповерхового будинку, з вікна балкона, мешканець цієї квартири здійснював постріли.

Нагадаємо, творця одного з найбільших стартапів по вивченню мов LinguaLeo Айнура Абдулнасирова затримали за вбивство рідної сестри.

Джерело повідомило, що Абдулнасыров не менше 8 разів вдарив сестру Ельвіру ножем у шию.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", нелюди храм обнесли, перетворивши святиню в криваву арену.

Також Знай.uа" писав про те, що Кошового жорстоко побила найближча людина.