Родителям, которые "лечили" младенца молитвами, предъявлены обвинения в убийстве

У США батькам немовляти, які замість того, щоб звернутись в лікарню, вирішили "лікувати" дитину молитвами, винесли звинувачення у вбивстві.

Немовля померло за кілька годин після народження, передає "Independent".

Сара і Тревіс Мітчелл з Орегону є членами Послідовників Церкви Христа (маленька секта, що діє в США на території двох штатів), яка не вірить в сучасну медицину. Замість цього, члени покладаються на молитви і помазання масла для зцілення.

Сара Мітчелл народила дівчаток-близнят 5 березня в будинку своїх бабусі та дідуся, під час пологів допомогали тільки повитуха та члени сім'ї. Двійня була недошонею, пологи почались на два місяці раніше, пояснили медики.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Одна з дівчат народилась з деформованими легенями, через що мала проблеми з диханням. Наразі не можна точно заявити, що дитина би вижила, якби пологи пройшли в лікарні, чи хоча би була госпіталізована тоді, коли проблеми з диханням стали очевидними. Але, у новонародженої був би хоча би шанс вижити, кажуть медики.

Це вже не перший подібний випадок: у 2001 році до 6 років ув'язнення засудили пару за ненавмисне вбивство їхнього немовляти.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", у Львові 20-річна дівчина намагалася продати власну новонароджену дитину.