Еротичний гороскоп на 23 квітня Овен

Якщо у вас є своя половинка, то підіть у гості до тих, у кого її немає. Так ви обміняєтесь досвідом, який буде корисний вам обом в інтимному житті.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Телець

Сьогодні ви не дуже хочете давати волю своєму партнерові. Швидше навпаки, ви більше готові зв'язати його і робити все, що заманеться.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Близнюки

Приділіть більше уваги своєму гардеробу. Партнер точно оцінить його еротичність. Але важливо, щоб ви і самі усвідомлювали вашу чарівність, так ви будете впевненіше в ліжку.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Рак

Навіть найменша радість в інтимній сфері буде піднімати вам настрій. Сьогодні ви занадто оптимістичні. Головне не проміняти синицю на журавля в небі.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 квітня Лев

Друзі будуть розповідати небилиці про багатогодинний секс і безперервну серію оргазмів. Не слухайте їх, швидше за все секс у них був на минулий Новий рік.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Діва

Проявіть ініціативу, інакше заснете ще ввечері. Потрібно зібрати всі свої сексуальні сили і спокусити партнера. Адже він чекає першого кроку саме від вас.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Терези

Вам сьогодні зірки радять більше часу проводити поза домом, тому що вас чекає незабутня зустріч. Ця людина стане ідеальним коханцем для вас.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Скорпіон

Додайте в свої сексуальні відносини трохи романтики: свічки, шампанське, милі поцілунки і красиві слова. Це додасть витончену нотку у ваші любовні ігри.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Стрілець

Вам же потрібно забезпечити любовні ігри недбалістю. Нехай все станеться як би випадково, з бардаком в кімнаті, неакуратною зачіскою і неголеністю.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Козеріг

Ви помітите, що за цей час ваші сексуальні апетити лише зросли, а сексу стало навпаки набагато менше. Пора влаштовувати партнеру важливу розмову з цього приводу.

Еротичний гороскоп на 23 квітня Водолій

Замість того, щоб хизуватися перед чоловіком у чорній білизні, наганяючи на нього тугу, надіньте що-небудь літнєє, кольорове, веселе. І парочку тропічних коктейлів не забудьте прихопити – прямо в ліжко!

Еротичний гороскоп на 23 квітня Риби

Рибам сьогодні загрожує тема цноти – у тому або іншому контексті, але ви її не уникнете. Шкода, але справжній сенс ви дізнаєтеся тільки до кінця дня.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.