24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим фото Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Так, на знімку модель з'явилася без білизни. На ній тільки джинси, під якими немає трусів, а величезний силіконовий бюст дівчина прикрила розгорнутим журналом. Волосся Альона зібрала у високий пучок на маківці, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Ну що, жарти про 1 квітня вже під'їхали?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фоловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"О, ось це нормальна фотка, коли не видно ніг, губ страшних і рук худорлявих, начебто і нормальна тьолка", "Дуже круте фото!", "З нижніх сторінок журналу "щось" випало", "Підкажи додаток для фотошопу", "Дай журнальчик подивитися", "Які тут жарти з такою талією", "Незвично вийшло, дуже подобається", "Де труси?", "Спокусливо і елегантно", - пишуть в коментарях до фото Олени.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.