24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно радує фоловерів новими фото і відео, хвалиться витонченою фігурою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різкою промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

В цей раз Альона порадувала фоловерів гарячим відео з примірочної. Дівчина рекламує магазин одягу і вирішила зробити це креативно – записати ролик в примірювальній. На кадрах видно, що Омович приміряла кілька теплих осінніх образів – брюки, кофти, толстовки, куртки і пуховики. Але найпікантніше те, що спочатку дівчина стоїть в кадрі в білій нижній білизні – трусиках і ліфчику без бретелей.

На відео дівчина на камеру одягається, приміряючи різні образи і так само роздягається. Все це вона робить під музику. До речі, Альона поскаржилася, що попередню примірку Instagram видалив саме через музику. Тому в цей раз дівчина вибрала менш відомий трек.

"Інста вчора видаляла відео через музику, довелося взяти менш відому пісню. Вибираємо кращий спортивний образ від @white_holder 1/2/3/4? Я закохана в чорний спортик", - підписала ролик Омович. А шанувальники почали засипати дівчину компліментами в коментарях і розповідати, який образ з цього відео їм сподобався найбільше.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки божеволіють.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що Емілі Ратаковскі пограла принадами перед дзеркалом.