24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

Так, в цей раз Альона Омович сфотографувалася, куштуючи суші біля вікна і дивлячись вдалину. Для трапези модель одягла чорні обтягуючі лосини і короткий топ, який підкреслює силіконові груди. Дівчина тримає в руці китайські палички, в яких тримає рол. Альона сидить на стільчику в спокусливій позі, вигнувши спину і засунувши руку між ніг.

"Де на вашу думку найбільш смачні роли в Києві? Для мене це Егерсунд", - підписала знімок Омович. А шанувальники почали розповідати про своїх улюблені місця, де подають суші і коментувати фото Альони.

"Ти їжу, щоб сфоткати береш? Чи реально її їси? Просто дуже худенька", "Смачніше ніж там немає", "По-моєму найсмачніші морепродукти в Києві – в Йоші Фуджівара", "Альона, в яких додатках фотки обробляєш? Закохана в твої фото", "І не важливо, що крісло попливло від фотошопа", "Як дивно очі виглядають чомусь", "На вас все красиво і ідеально виглядає", "Реклама? Чи реально там тобі найбільше зайшло?", - пишуть фоловери в коментарях.

Треба сказати, що багатьом такі фотографії можуть здатися надмірними і занадто попсовими, але все ж, у дівчини 1 мільйон підписників в Instagram. Однак, зараз основний акаунт дівчини зламаний, тому вона користується бек-аккаунтом і продовжує викладати відверті фотографії.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.