24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася в спокусливих образах в примірювальній. Як виявилося, дівчина не може вибрати плаття для важливого заходу і попросила фоловерів допомогти їй визначитися. На знімках вона позує у двох відвертих образах з розпущеним волоссям і макіяжем.

На першому знімку Альона Омович з'явилася в яскравому червоному костюмі, що складається з довгих штанів-кльош і короткого топа, який ледь утримує пишний силіконовий бюст дівчини. Модель стоїть в спокусливій позі і фотографує себе в дзеркало на телефон. На другому знімку Альона з'явилася вже в довгій атласній сукні на бретельках яскравого бірюзового кольору. Як видно на фото, під плаття дівчина не одягла білизну.

У підписі до фото Альона Омович написала: "Червоний чи Зелений? Допомагаємо вибрати наряд на один дуже важливий захід. Забігла на відкриття до @lipinskayabrand_ua в Києві за адресою Щорса 44 а. Так само у них є представництво в Москві @lipinskayabrand". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фоловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.