24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно радує фоловерів своїми новими знімками, хвалиться витонченою фігурою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різким промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

В цей раз Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів гаряченьким фото у відвертому чорному боді, яке ледь стримує соковиті тілеса моделі. На знімку, який Альона зробила сама, вона позує з ложкою в роті і банкою Нутелли в руці. При цьому головними на цьому фото є груди моделі, які от-от випадуть з боді. При цьому на селфі Альона сильно вигнула спину і випучила свою попу, при цьому розсунувши ноги. Як і завжди, на обличчі моделі яскравий макіяж, а волосся розпущене.

У підписі до фото Альона Омович запитує своїх фоловерів, чи люблять вони Нутеллу. Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нове фото в акаунті Омович, відповідаючи на її питання.

"Відразу видно, що Ви "Нутеллу" не любите! Ложка дуже маленька", "Ага, а цицьки від чого виросли?", "Не дуже солодко?", "Мені здається, я б щось собі зламала, поки так вигиналась для фото", "Сарказмом на сарказм. Я ненавиджу Нутеллу", "По твоїй фігурі помітно, що солодке їси рідко", "Дуже люблю – особливо разом з полуницею та ожиною", "Яка ти бомба", "Дуже люблю, обожнюю!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки божеволіють.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.