3-річний "Мауглі" Кейсі Хетеуей з Північної Кароліни, США, у вівторок грав з двома іншими дітьми на задньому дворі своєї бабусі в Ернулі, але на відміну від інших дітей він вирішив прогулятися лісом і заблукав на цілих 2 дні. Про це повідомляє The Guardian.

На пошуки хлопчика були кинуті 600 добровольців, поліцейських і водолазів, а також задіяні вертольоти і дрони, при цьому Кейсі, як повідомляється, був одягнений явно не за сезоном, тоді як на вулиці стояла моторошна, морозна погода.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Через день вітер і дощ стали настільки сильними, що владі нічого іншого не залишалося, як взяти і згорнути пошукову операцію. У ті дні похолодало - температура опускалася до -6 °C

Але на щастя, рятувальники почули дитячий плач. Вони виявили хлопчика, який заплутався в колючих кущах, замерзлим і мокрим, але найголовніше — живим.

Рятувальники побачили Кейсі на зарослому маленькому острові. Навколо - водойма до 1 м в глибину. Після масштабних пошуків дитину виявили в 2,5 км від дому. Він плакав і кликав матір.

Допомогу - можливо, реальна, можливо, уявна, але, безумовно, корисна - була під рукою в тих лісах в Північній Кароліні, штаті, де мешкає безліч чорних ведмедів.

За словами шерифа округу, Кейсі "сказав, що у нього в лісі був один, це був ведмідь і він був поруч з ним".

Це також повторила тітка хлопчика Бреанна Хетеуей (Breanna Hathaway).

"Він сказав, що 2 дні тусувався з ведмедем, — написала Хетеуей у своєму пості в Facebook. — Бог послав йому друга, щоб він був у безпеці. Бог — добрий Бог. Чудеса трапляються".

"Він вижив", — сказав шериф, заявивши, що рятувальникам довелося пройти вбрід по пояс через крижану воду, щоб дістатися до хлопчика, який перебував на невеликому острові.

У Кейсі було лише кілька подряпин, він просто хотів трохи води і побачити свою маму, додав він.

Сподіваємося, хлопчик більше не буде так лякати своїх батьків і не повернеться в ліс шукати нового клишоногого одного.

Нагадаємо, дуже незадоволений пес на прізвисько Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Австралійському місті Гленеге відбулося весела і дуже мила подія. Чорний лабрадор подружився з дельфіном – вони разом плавали в струмках річки Патавалонга.

Також "Знай.uа" писав, берлінський зоопарк виклав у мережу зворушливу і неймовірно милу відеозапис. На ній можна побачити, як дитинча полярної ведмедиці на прізвисько Тоня обіймається зі своєю мамою і вчиться ходити.