У китайському окрузі Юньчен, провінція Шаньсі, стався зворушливий і вражаючий випадок. Відданий золотистий ретривер врятував свого господаря від смерті.

Чоловік раптово втратив свідомість і впав на землю на вулиці. Його побачили місцеві мешканці та викликали швидку допомогу.

Пес чоловіки злякано побіг на дорогу, щоб зустріти медиків. Коли під'їхала машина швидкої допомоги, собака чекала її на дорозі. Вона почала бігти до своєму господареві, щоб привести до нього рятувальників. Лікарі побачили натовп, окружившую чоловіка, який лежав в провулку без свідомості.

Варто відзначити, що якби не пес, медики навряд чи самостійно знайшли дорогу.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На запис з відеореєстратора видно, як вірний золотистий ретривер чекає машину швидкої допомоги посеред дороги, а потім тікає, щоб рятувальники слідували за ним.

Цей ролик потрапив в мережу і зробив собаку неймовірно популярною. Користувачі захоплюються вчинком тварини. Це вкотре доводить, що собаки неймовірно віддані своїм господарям.

Користувачі залишили під відео захоплені коментарі:

"Як собака дізналася швидку допомогу? Це просто приголомшливо!"

"Такий розумний і вірний ангель-хранитель!"

"Ось так буває. Відданий пес врятував свого непутящого господаря від неминучої смерті".

Рятувальник на ім'я Цзян Сюй розповів про подію:

"Собака весь час оглядалася на машину швидкої допомоги, щоб дізнатися, стежить вона за нею. Переконавшись, що ми їдемо за нею, собака набрала швидкість і побігла".

Лікарі також повідомили, що чоловік втратив свідомість через надмірне вживання алкоголю. Зараз він перебуває у лікарні на лікуванні. Про нього піклується його син.

Портал "Знай.uа" вже писав: пес відвідував заняття в університеті разом зі своєю господинею, яка не може ходити. Разом вони отримали дипломи про вищу освіту

А також: крик кішки врятував життя маленької дівчинки

Нагадаємо: дівчинка з рідкісним захворюванням була приречена на ув'язнення у своїй кімнаті, але її врятував чотирилапий друг