Що робити, якщо ти не можеш справитися з домашнім завданням? Звичайно ж, дзвонити в поліцію. Саме цим і керувався 7-річний хлопчик, коли повернувся додому зі школи і сів за уроки.

Співробітники поліцейської дільниці американського містечка Лафайетт, штат Індіана, опублікували на офіційному акаунті в Twitter незвичайний аудіозапис. У пості сказано, що в кінці січня у відділення надійшов дивний дзвінок від 7-річного школяра.

"Наші диспетчери ніколи не знають, хто може їм подзвонити наступним. Вони компетентні і досвідчені, а тому правильно реагують на будь-які повідомлення – навіть про надзвичайні ситуації. Але вони ніколи не підозрювали, що їм доведеться допомагати комусь з виконанням домашнього завдання".

На записі чутно, як хлопчик скаржиться Антонії Бенді, офіцерові поліції, на важку долю школярів.

"У мене сьогодні був дуже важкий і поганий день. Я просто…Не знаю…Я просто подзвонив, щоб сказати це. Мені зіпсували день тонни домашньої роботи. Вона дуже складна".

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Офіцер не насварила хлопчика за хибний виклик, вона запропонувала йому свою допомогу. Антонія попросила дитину прочитати їй приклад. Вона вирішила його разом з юним співрозмовником. Жінка не просто дала школяреві правильну відповідь, але і пояснила, як до нього прийти.

У кінці розмови хлопчик подякував офіцера за допомогу і попросив вибачення за те, що потурбував. Бенді сказала, що він може звертатися в поліцію, коли це буде необхідно. Вона і її колеги завжди на місці, щоб допомагати іншим людям.

Працівники департаменту і користувачі мережі відзначили чуйність офіцера в соціальних мережах. Вони також порекомендували і дорослим, і маленьким жителям країни не турбувати поліцію по дрібницях.

Цей випадок повернув поверну в людство, а, зокрема, у правоохоронців.

"Знай.uа" вже писав про те, що 9-річного хлопчика обурила поведінка Санти, і він поскаржився на нього в поліцію

А також про те, чому дітям потрібно читати книги

Нагадаємо: як підвищити успішність дитини в школі