24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому вбранні і зухвалій позі. Для фотосесії Альона наділа бежеву водолазку, під якою немає бюстгальтера, адже просвічуються її соски з пірсингом. Поверх кофтинки у Омович портупея – девайс для інтимних ігор, який вона рекламує. Волосся моделі зібране у високий хвіст, а на обличчі дуже яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Портупея @doctor_harness". До речі, на сторінці, яку зазначила дівчина, можна знайти інші її фотографії з аксесуарами для сексу. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла і таких фотографій.

"Непогана", "Ціна портупея? І де купували", "Дивлячись на такі фото, мені хочеться помацати груди", "Очиська", "Sexy", "Це силікон у неї?", "Нічого не тисне?", "Блін, у мене така ж портупея, в комплекті із стегновою, дуже красиво", "Повітряні кульки?! А портупея!", "Незвичайні очі", "Якщо чесно, ти дуже гарна", "Жесть", "Інша справа", "Ого", "Здається, що вони так болять", "Оце шпилька", "Силіконова лялька", - пишуть в коментарях до фото Альони Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.