24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина фотографує себе в дзеркало на телефон. На ній три різні комплекти нижньої білизни, і вона пропонує шанувальникам вибрати, який їм подобається більше. Так, на першому фото Альона Омович з'явилася в чорно-бежевій мереживній білизні. Її волосся зібране у хвіст, а на обличчі легкий макіяж.

На другій фотографії модель позує в сірому комплекті білизни з мереживними елементами. Треба сказати, що ліфчик цього комплекту ледь утримує її силіконові груди. На третьому фото Омович вже з розпущеним волоссям. На ній червона білизна з чорним мереживом, у комплекті, до якої ще й пояс для підтримки панчох. У підписі до фотографії Альона пропонує шанувальникам вибрати, яка білизна їм подобається більше. Також вона вказала бренд цієї білизни, рекламуючи його.

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. "Огидно неприродні цицьки", "Силіконові цицьки, ботокс на губах, нарощені вії, татуаж брів - як же набридло. Що гарного?", "Трохи худа, пару кг більше виглядало б краще", "Ви у всьому прекрасні!", "А чому соски так в різні сторони стирчать?", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.