24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович одягла коротеньку білу сукню без бретелей, яка обтягує тіло і повторює всі вигини на ньому. Це вбрання також підкреслює силіконові груди моделі, а ще крізь нього просвічується пірсинг на сосках Альони, адже вона не одягла бюстгальтер. Омович позує на тлі вікна, за яким видно засніжену вулицю. В руках дівчина тримає бежеву сумочку від бренду Valentino, яку рекламує в підписі до фото. Альона не дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу.

"Дуже багато питань з приводу цієї сумочки Valentinо. Вероніка @bagbuystore займається тільки топовою якістю сумок. Вона возить не все підряд, а тільки ті сумки, до якості яких не причепишся. А ще у неї є цікавий Телеграм-канал. Вчора до ночі в ньому зависла. Додам посилання на нього в сторіс", - підписала свою фотографію киянка. Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі і просять її одягнути ліфчик.

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.