24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує в дивній позі і рекламує кросівки. Альона сидить на попі розсунувши ноги, однією рукою тримаючи телефон, а другу поклала на підлогу, спираючись на неї. Для рекламного фото Омович наділа світлий светр і такі ж штани. На її ногах білі кроси з червоними вставками на п'ятах.

Волосся Альона зібрала у хвіст ззаду, залишивши одне пасмо, яке спадає на щоку. На обличчі дівчини щільний шар макіяжу з грубими чорними стрілками на очах. Светр трохи перекошений, оголюючи плече моделі з татуюванням, а на її довгих нігтях чорний манікюр.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Дуже круті кроси. Показати, як я прикрасила ялинку?", також модель зазначила сторінку, на якій користувачі можуть замовити такі ж кросівки, як на її фото. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Києві.

Підписники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Хтось пише, що Альона спотворила себе пластикою, а деякі вважають, що вона перебільшує з фоторедакторами, адже неможливо бути настільки ідеальною.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.