24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

Цього разу Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів горяченьким фото в чорному бюстгальтері, який ледь прикриває силіконові груди Альони. На знімку вона позує в одному тільки мереживному ліфчику. На ній яскравий макіяж з акцентом на губи, які, здається, стали ще більшими. Волосся Омович розпущене, а в ньому червона пов'язка.

У підписі до фотографії Альона повідомила шанувальникам про своє походження і запитала, яка кров тече в їхніх жилах. "Грузино-Татарка. А яка у Вас національність? Пишіть в коменти, цікаво дізнатися", - написала Альона. А пыдписники не змусили себе чекати і почали розповідати про себе.

"Тепер зрозуміло, чому у Вас такий темперамент! Грузинсько-татарська кров – ядерна суміш!", "Всі темненька красиві дівчата з великими очима", "Ого, не думала, що ви на половину татарка", "Альона, чому ти ніколи не розповідала про своїх батьків?", "Так, вона красива і без операцій, я навіть скажу, що так вона набагато гарніша була без цих жахливих губ, які не закриваються, і не реально великий грудей. Скрізь має бути міра", "Цікаво, на кого ти більше схожа", "Я більше ніж впевнена, що до операцій вона була нічим не гірше, просто зараз мода пішла на пластику!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Альони Омович.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.