24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

Цього разу Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів горяченьким фото на вулиці. Так, на знімку Альона позує на відкритому балконі в дуже відвертому вбранні, яке більше нагадує нічну сорочку. Дівчина вийшла на балкон для фото в баклажановій сукні з чорними мереживними вставками. Вона з величезним декольте і на тонких бретелях. Як видно з фото, на дівчині немає нижньої білизни.

Альона позує з яскравим макіяжем у спокусливій позі. Її волосся зібране ззаду у хвіст, який модель поклала на плече. На ногах Омович чорні човники на шпильці. "Сукня з ідеальним силуетом. Скучили за фото з балкончика?", - підписала знімок модель і вказала магазин, в якому його купувала.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати публікацію моделі. Треба сказати, що далеко не всім подобається така силіконова краса Альони, про що користувачі висловилися в коментах. Але є й ті, хто в захваті від дівчини та її образу.

"Красуня", "Фігура ідеально зроблена під сукню", "Супер фігура і плаття", "Справа не в сукні, справа у фігурі! На неї що не одягни все ідеально", "Шикарна фігура", "Ідеально", "Хочеться блювати", "Схожа на мумію", "Перероблена сука", "Альона, скажіть, будь ласка, Ви ходите в зал? Займаєтеся спортом? Дотримуєтеся дієти? Приголомшлива фігура, немає слів, правда", "Боже, як я чекав фото з балкону", "Коли прикриють цей бізнес з виробництва страшних ляльок?", "Майкл Джексон, чи це ти?", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.