16 листопада Володимир Зеленський, президент України, опублікував на своїй сторінці в Facebook привітання з професійним свят режисерів та звукорежисерів, дикторів і ведучих, операторів, постановників та інших працівників радіо - і телекомунікацій.

Скріншот поста, Facebook Володимира Зеленського

Користувачі мережі зазначили, що 16 листопада - це професійне свято не тільки працівників радіо і ТБ, але і День морської піхоти України. Військових Зеленський зі святом не привітав.

В пості Володимир Зеленський написав такі слова:

"За кожним теле- та радіопродуктом стоїть талановита й невтомна робота тисяч фахівців. Режисери та звукорежисери, диктори та ведучі, оператори, постановники – всі ті, хто творить та забезпечує якісну картинку й сигнал. Дякую за ваш професіоналізм, креативність, відчуття прекрасного, за постійний пошук нового та актуального. А в умовах війни ваша робота є важливою складовою національної безпеки та пошуку власної ідентичності. Давайте творити зміни в Україні разом!"

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Володимир Зеленський, 5 канал

Користувачі в коментарях відзначили, що в радіоефірах та на телебаченні практично не розповідають про життя в армії і героїв, про подвиги солдатів. Один користувач написав такий коментар:

"Все добре. Але є один мінус. У нас на тб немає програм, які розповідали про наших героїв. Життя в армії. Які б виховували поважати наших героїв і солдатів. Які б з маленького дивилися і пишалися нашими захисниками. Ось на що треба звертати увагу!"

Скріншот коментаря, Facebook Володимира Зеленського

Скріншот коментаря, Facebook Володимира Зеленського

Скріншот коментаря, Facebook Володимира Зеленського

Нагадаємо, раніше телефонна розмова Зеленського і Туска: лідери підняли важливе питання.

Також Знай.ua писав, що Зеленський спантеличив заявою до українських журналістів: "В умовах війни...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про телефонну розмову Зеленського і Туска: підняли питання асоціації з ЄС і реформ в Україні.