Володимир Зеленський у перші 100 днів на посаді президента, які проходять 28 серпня, опинився в незвичній ситуації, яка відрізняє його від попередників.

Таку точку зору в інтерв'ю висловив перший президент України Леонід Кравчук. За його розповідями, Зеленський на початку свого обрання фактично був позбавлений реальної влади.

"100 днів президентства Зеленського та 100 днів попередніх людей у влади значно відрізняються один від одного. 100 днів Зеленського – без свого парламенту, уряду, без своїх керівників силових структур. Таких "без" багато", – заявив Кравчук.

За його словами, "шостий президент України Зеленський єдиний потрапив у ситуацію, коли стара влада не допомагає, а навпаки – намагається створити труднощі".

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Колишній глава держави згадав, що Верховна Рада не прийняла фактично жоден документ, який вносив президент Зеленський".

"Ситуація для Зеленського унікальна – по суті, влада не його, а народ вірить йому. В такій ситуації я не пам'ятаю за роки незалежності", – підкреслив Кравчук.

При цьому Кравчук уточнив, що ситуація для нинішнього голови держави кардинально зміниться після початку роботи нового парламенту і призначення Кабінету міністрів.

Нагадаємо, під Сумами в переповненому кафе відкрили стрілянину.


Як повідомляв раніше Знай.uа, африканець забив відомого російського боксера в кривавому бою.

Також Знай.uа писав про те, що лікарі розповіли, як врятуватися.