Петро Порошенко, який виступив сьогодні з промовою на форумі БПП, спробував дискредитувати своїх головних конкурентів - Юлію Тимошенко з партії "Батьківщина" і лідера партії "Слуга народу" Володимира Зеленського. Про це стало відомо від видання "Страна"
Так, Порошенко нагадав Юлії Тимошенко про газовий контракт, укладений з Росією в 2009 році. У 2009 році Тимошенко підписала контракт з Володимиром Путіним щодо поставок російського газу в Україну. Цей контракт діяв за принципом "бери або плати" і передбачав штрафи для України в разі недобору російського газу в кількості, зазначеній в контракті. Цей договір став приводом для звернення "Нафтогазу України" до Стокгольмського арбітражного суду в 2014 році.

Крім контракту Тимошенко, президент також згадав ініціатора винесення на референдум пропозиції Путіна, що стосується України. Цим ініціатором був лідер "Слуги народу", Володимир Зеленський. Порошенко не називав прізвищ конкурентів, однак мета його висловлювання здається дуже ясною.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в США соціологічне опитування відкрило завісу таємниці над тим, у кого найбільше шансів стати наступним президентом після Дональда Трампа. Як відомо, термін правління суперечливого і не всіма улюбленого американського лідера добігає кінця, і незабаром постане питання про те, хто ж буде наступником Трампа.

Крім того, портал "Знай.ua" писав, що команда артиста Володимира Зеленського, який балотується в президенти, разом з представниками громадськості готує антикорупційну дорожню карту. Відповідний механізм планують розробити з представниками громадськості та антикорупційних активістами. Вже 28 січня команда Зеленського зустрілася з антикорупціонер, серед яких, зокрема, були голова правління Центру протидії корупції (ЦПК) Віталій Шабунін, народний депутат від БПП Сергій Лещенко та екс-член Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) Руслан Рябошапка.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що кандидат в президенти України, гуморист Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський недавно презентував на офіційному ресурсі руху "Слуга народу" повний текст своєї передвиборної програми.