Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 6
Інгредієнти:
сіль за смаком
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
3 яйця
250 г консервированого горошку
1 ч. л. цукру
1 кг помідорів
4 ст. л. оливкової олії
1,5 шт ріпчастої цибулі
1 лавровий лист
600 г квасолі
Приготування:
1. Замочуємо квасолю на ніч у холодній воді. Потім промиваємо і кладемо в каструлю. Заливаємо водою доверху, накриваємо кришкою, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, зливаємо воду. Потім додаємо лавровий лист, одну луковицю і варимо на середньому вогні приблизно 30 хвилин.
2. Далі додаємо 250 мл холодної води, знову доводимо до кипіння і варимо ще 30 хвилин. Повторюємо процедуру ще двічі.
3. Нарізаємо іншу цибулину. Обсмажуємо на сковороді на протязі 10 хвилин, помішуючи. Додаємо подрібнені помідори і готуємо ще 15 хвилин. Потім пропускаємо все через блендер до стану пюре і знову повертаємо на сковороду. Додаємо цукор, сіль.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Томатний соус змішуємо з половиною квасолі. Потім викладаємо у форму, зверху висипаємо горох, заливаємо все збитими яйцями і запікаємо 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.