Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. рослинного масла
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
8 курячих стегенець, розрізані на шматки
1 зубчик часнику, подрібнений
2 червоних чилі
2 ч. л. свіжого імбиру
2 ч. л. гарам масала
100 г гладкого арахісового масла
400 мл кокосового молока
400 г помідорів
1 невеликий коріандр
смажений арахіс
приготований рис басматі
Приготування:
1. Нагріваємо 1 ст.л. олії в глибокій сковороді на середньому вогні. Смажимо курку партіями. Обсмажуємо часник, чилі і імбир в інший 1 ст. л. олії протягом 1 хв. Додаємо гарам масло й обсмажуємо ще 1 хвилину.
2. Перемішуємо в арахісовій олії, кокосовому молоці і помідорах і доводимо до кипіння. Повертаємо курку в каструлю і додаємо нарізаний коріандр. Готуємо протягом 30 хвилин, поки соус не загусне.
3. Подаємо з коріандром, смаженим арахісом і рисом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких курячих котлеток.